Keurmerk touringcarbedrijf

Keurmerk touringcarbedrijf

Kupers staat voor servicegericht, comfortabel en veilig vervoer. Daarom heeft Kupers zich vrijwillig geconformeerd aan de eisen van de Stichting Keurmerk Touringcar Bedrijf. Dit keurmerk is ontstaan uit de behoefte van de passagiers om meer inzicht en zekerheid te krijgen over de geboden kwaliteit van het reizen per touringcar. Ter bewaking van die kwaliteit is de Stichting Keurmerk Touringcar Bedrijf (SKTB) in het leven geroepen. SKTB is een onafhankelijk functionerende organisatie die jaarlijks de eisen van het Keurmerk aanscherpt. Elk half jaar wordt door onafhankelijke instanties getoetst of door Kupers aan deze eisen wordt voldaan.

Wij zijn dan ook trots om op onze touringcars en ons briefpapier het logo van het Keurmerk Touringcar Bedrijf te mogen voeren.

Het keurmerk biedt garanties op het gebied van:

 

Garantie voor uitstekend onderhoud

Kupers beschikt over een eigen werkplaats waar al onze touringcars door eigen monteurs perfect onderhouden worden. Dankzij preventief onderhoud verkeren onze touringcars te allen tijde in optimale staat zodat wij continue de veiligheid en comfortabele manier van reizen aan u kunnen garanderen.

 

Aangesloten bij KNV

Kupersaan is aangesloten bij Koninklijk Nederland Vervoer Busvervoer, een landelijke organisatie die de belangen behartigt van touringcarbedrijven in Nederland. Dankzij dit lidmaatschap profiteert Kupers van tal van voordelen op het gebied van kennisdeling, netwerkuitbreiding en zeggenschap in de vervoersbranche.

 

Powered By OpenCart
www.dagtocht.nl © 2019